Asiakaskokemukset


Nainen 32v -Personal training valmennus

"Yksi parhaista päätöksistä elämässäni on ollut palkata PT! Jos ei panosta ja käytä rahojaan omaan hyvinvointiin, niin mihin sitten? Kiira on huippu PT; motivoiva, tiukka (tuloksia tulee!), kannustava, ystävällinen ja toiveen huomioon ottava. Kiira on saanut mut nauttimaan liikunnasta ja nostanut mut ”nextille levelille” kuntosalilla. Lähden joka kerta treeneistä hymy korvissa!"

 

Ritva 60v -Personal training valmennus

Ollut valmennuksessa noin 2v. Vaihtelevaa liikettä aina liikkuvuudesta voimaharjoitteluun. Olo on paljon parempi ja jaksan tehdä enemmän asioita. olen sitä mieltä että tätä ja tätä.

Minttu & Anne -PT Duo valmennus

Aloitimme yhdessä liikkumisen ja olemme kokeneet valmennuksen hyväksi ja oppineet paljon. on kiva kun saa olla kaverin kanssa mutta samalla liikkua ja tehdä tehokkasti valmennuksessa. kiira on valmentajana sellainen ja sellainen.


Carita 31v -Bootcamp

Olen ollut kiiran bootcampeissä jotka ovat olleet ulkona. olemme treenanneet kaveriporukassa ja treenit ovat olleet kivan onipuolisia ja vaihtelevia vaikka olemme treenanneet ulkona pääsääntöisesti ilman välineitä. suosittelen.