KiiraKirsikka

Olen ammatiltani Liikuntaneuvoja ja koulutettu Personal Trainer. Opiskelen parhaillaan myös fysioterapeutiksi. Ammatillinen tavoitteeni on vaikuttaa ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti. Haluan aktivoida sekä kannustaa ihmisiä parempiin ja terveellisempiin valintoihin niin liikunnan kuin ravinnon osalta.

 

Liikunta ja urheilu ei ole aina ollut elämäntapani. Startin nykyiseen elämäntapaani sain omakohtaisten terveydellisten ongelmien myötä vuosia sitten. Kiinnostukseni terveyttä kohtaan kasvoi, sen voi menettää, mutta tärkeintä sen voi myös saavuttaa uudelleen. Tämän tiedostamisesta onkin tullut itselleni se voimavara ja intohimo, jonka avulla autan nykyisin muita löytämään omia rajoja ja saavuttamaan tavoitteita, joihin he eivät uskoneet pystyvänsä!


Teen työtäni suurella intohimolla ja pyrin aina kohtaamaan asiakkaani yksilöinä. Uskon että mikä tahansa muutos lähtee halusta muuttua. Uskon myös että meissä kaikissa on valtava määrä potentiaalia, jota joutuu vain joskus hieman puskea esiin. Tavoitteisiin päästään suunnitelmallisuudella, sekä kovalla työllä. Vaikka valmentajana olen vaativa, valmennuksessani treenataan aina pilke silmäkulmassa. En myy sinulle tuotetta tai tiettyä määrää pudotettuja kiloja, vaan tarjoan sinulle ennen kaikkea opit parempaan oloon, sekä  terveellisempään elämäntapaan. Näillä ne oikeat muutokset syntyy!

 

Liikunnan lisäksi intohimoni ruokaa kohtaan näkyy keittiön ahkerana kulutuksena. Rakastan myös rikastuttaa itseäni erilaisilla kokemuksilla niin kotimaassa, kuin ulkomailla. Pidän hitaista aamuista, hikisistä treeneistä, sekä räkänaurusta. Huumori on iso osa elämääni, koska miksei tekisi elämästä hitusen hauskempaa? Lisää aitoa ja rehellistä elämääni voit seurata blogin puolelta!

 

Ota yhteyttä